Sista dagen

Kommentera
Imorgon är det sista dagen jag jobbar som resurs inom Grästorps komun och skolan, delade känslor är det självklart, men just nu känns det bara bra att slippa att jobba på skolan, och alla problem som är där just med ledningen osv..Men tråkigt att jag är utan jobb, men det ska väl gå de.. jag har ju redan fått 100% på förskolan i en månad, så det är ju bra!

Annars så händer det inte så mycket här, vi tar oss genom dagen med dagis och jobb, och sen mys och lek hela eftermiddagen och kvällen, fram till läggdags!
Får se hur barnen tar de att vara med på dagis från nästa vecka, men blir det väldigt jobbigt så har mamma lovat att ställa upp och ta dem en dag i veckan. + att hämta dem tidigare några dagar, så de slipper ha 9 timmarsdagarn på dagis, vilket jag tycker är alldeles för mycket för dessa små barn att vara hemifrån. Så då får de komma hem några timmar tidigare.
Till helgen så är det inget planerat mer än att barnen ska till mormor och morfar över natt på lördag till söndag så vi får lite egentid och bara vara,. Å få sova en hel natt och vakna utan att barnen vaknar och väcker oss ;) 
Hoppas på fint väder så vi kan vara ute lite och Thomas ska grejja med fönstren :)