Borås äventyr

Kommentera
Igår bestämde vi oss för jag och Axel var lediga för att det är sportlov här, så vi bestämde oss för att åka till Borås till farmor och farfar och gå på Leos lekland! tydligen Europas största fick vi reda på, och jisses va stort det och hur kul det var, barnen hade jättekul!! Farmor var med oxå och Axel fick henne att åka några rutchkanor :) Vi var där i 3 timmar och den sista halvtimmen så satt nog Hugo mer än vad han gick.. nej förresten, han gick inte han SPRANG itre timmar...konstant, det var ju mycket att titta på! Axel han hade jättekul han med, och tillslut så vågad han åka vissa grejjer själv, jättemodig våran lille grabb!

Efter leklandet så åkte vi hem till farmor och åt mat och varva ner, i förhoppning att de skulle somna, men icke sa nicke, och sen vid 16-tiden så åkte vi vidare till Hugos faddermor Malin ( lika bra att slå två flugor i en smäll när man ändå var iBorås och hon inte jobbade) och där fick vi även träffa hennes nya kärlen ( två flugor i en smäll igen ) och där var nog i en timme eller något!

Sen åkte vi äntligen hemmåt, med två sovande barn i bilen ,nästan hela vagen hem, fast först ett stop hos mormor och morfar då vi hade beställt lite mat... var lite hungrig, sen var ju barnen vakna fram till halv 11 igår kväll tror, men det gjorde inget, det var ju en konstig dag igår med noll rutiner och de var så lugna ( läs trötta) igår kväll iallfall så de satt bara bredvid oss i soffan när vi tittade på film :) 

Idag så sov vi nonstop fram till kl 7. brukar ju vakna en gång runt 5.. men inte i natt! Och ja vaknade med ont i ryggen, och benen, värsta gympa passet igår, upp och ner i alla trappor!
Häpp, dags att göra sig iordning för idag väntar mer äventyr, fast mer för mamma än för någon annan !