Vaknat i vintertid

Kommentera
Jaha, kl halv 6 så slog Axel upp sina blå ögon och berättade att han ville gå upp och när jag förklarade att han inte behövde gå upp för när man är på hotell så kan man bara ligga kvar i sängen och titta på tv :) Det tyckte han var en jättebra ide! Snart kommer det säkert att han vill ha så hemma oxå!! En tv:e i sitt rum alltså!

Nu sitter de och ritar på golvet på varsitt papper och Thomas har nog somnat om i sängen.
Kl är ju egentligen halv 8 nu om man tänker i sommartid, men i natt så slog det om i vintertid så egentligen så sov ju Axel till halv 7 så det var ju inte illa!! Hugo slog upp sina två busögon vid 6 tiden (7tiden sommartid)

Nu väntar vi bara på att kl slår så mycket som 8 så vi kan gå ner till frukosten, den vi alla längtar efter, ska bli så gott och jag är så hungrig, och vi har inget gott här uppe att äta heller, för allt godis åt vi upp igår, så jag får väl sitta här och vänta....


Efter frukost så ska vi nog gå upp på rummet igen och bara slappa och låta barnen duscha om de vill de och sen ska vi packa allt som vi har haft med oss ( blir en del när man är barnfamilj, fast man bara är borta ett dygn) och sen ska vi bege oss till Hiiiiissingen ( läs på Göteborgsdialekt) och hälsa på min bror och hans familj!!!