Påsken 2011

En kommentar
Denna påskveckan har ju varit helt underbart, jag och barnen har ju varit hellediga, medans Thomas har jobbat lite då och då. Två hela dagarn har han varit helledig iallafall. 
Vi har grillat, lekt och busat ute hela dagarna! Och även börjat lite i trädgården, tack vare Nettan som gav oss en extra skutt i väg med det! Känns riktigt bra! Ska försöka att se till att de ser riktigt bra ut .. tills Axel födelsedag, då vi har kalas i tre dagar!

Idag har vi varit i Tidaholm och hälsat på min brylling/gammal lekkamrat /klasskamrat som bor där med sin man och sina två underbara barn! Alma som är lika gammal som Axel och Olle som är ett år yngre än va Hugo är .. ( tror jag ungefär)
Det var kul att se hur de bodde, och nu har vi fått lite ideer hur vi vill ha de.. bla. med staket och uterum  ( Hoppas att det är okej att vi snor eran ide med staketet  Linda för det var riktigt snyggt!!!
Nu ska vi se till att barnen somnar efter en heldag ute .. och sen ska vi mysa och sova riktigt gott för i morgon kommer Thomas föräldrar hit så då blir de full fart!
 
1 Linda:

skriven

ja då gör sånt staket om ni vill, sååå snyggt tycker vi såklart :-)Ni bor ju inte direkt grannar med oss om man säger så....

Nu är baksidan klar här...blev riktigt bra!!

Men du Alma är ju nästan ett helt år yngre än Axel, hon fyllde ju just 3 år (i feb)!! Olle är ju typ 7 mån yngre än Hugo!! Så nu vet du ;-)

snart kommer vi å ser hur ni har de...

kram på er