Äntligen helg !!!

En kommentar
Då var det äntligen helg, gårkvällen så spenderade vi först med att åka till Skövde och Thomas jobb för att göra något med hans jobbdator som tog typ 5 minuter! Sen drog vi vidare till Falköping för att kolla på en redskapsbod. Sen åt vi på Mcdonalds, sen raka vägen hem för att hämta barnen hos mormor och morfar , där de hade fått vara för att slippa åka med på denna "långa" resa!

Sen raka vägen hem för att bänka sig i soffan och titta på Lets Dance finalen, o jisses va jämt det var!! Och jag kan faktiskt säga för första gången att det spelade verkligen ingen roll vem som vann, för de var lika bra båda två å det såg man verkligen på juryns bedömning!!

Nu är jag och Hugo vakna, å det har vi varit i en liten stund,medans pappa och Axel sover fortfarande, och det behöver dem!!

Idag ska vi nog åka hem till min föräldrar igen, denna gången ska vi elda lite skräp som vi har liggandes här hemma!!


 
1 Linda Lundgren:

skriven

hej, svar på din fråga ang Liseberg. Alma å olle fick åka samma grejer, allt som alla mellan 90-110 cm får åka. å han åkte allt de han fick, de "största" va flumeride! finns en lista på Lisebergs hemsida om va de får åka, beroende på längd. vissa i vuxet sällskap. så de måste ju din grabbar oxå få. inga åldergränser på åkbanden för olle är ju bara 2 år.

kram