Regnig dag i Karlstad

Kommentera
Vad gör man en regnig dag i Karlstad, kan man undra, jo man gör så här :):
Man klar på sig kläder för vädret och beger sig till Lek och Buslandet "Nöjesfabriken". Det är en gammal stor jäkla lokal, säkert något gammal lokstall eller dyl, men nu rymde det b.la bowlingbana, resturarng, dans och självklart lek och busland,och vilket busland sen :) Många roliga rutschkanor och många klätterställningar m.m!

 
 
 
 
 
Full pott ifrån våra barn kan meddela, vi var bara där i nästan 2 timmar och de var redan trötta efter 1 timme 

Efter detta äventyr så tog vi oss till IKEA för att äta lunch, deras goda költtbullar, potatis och sås , men tyvärr var det för mycket folk för vårat tålamod till att vänta så vi åkte tillbaka till stugan ( 2 minuter därifrån ) och lagade mat, sen vilade vi lite. 

Sen åkte vi till Toy´s are Us så barnen fick köpa varsin leksak, som de fick pengar till av mormor och morfar!
Sen efter det så åkte vi återigen till IKEA ( mammas favvis) och där gick vi runt och tittade och barnen leka av sig lite! Vi köpte lite nya glas hem, och tavellister m.m 

Hemma igen så lekte barnen lite med sina leksaker och sen tog vi på dem regnkläder från topp till tå,och begav oss till stranden så barnen fick leka av sig i vattnet lite! Det var kul, vi prövade även på att hoppa på den stora hoppstudsmattan/kudden eller vad man ska säga!! 

 
 
 
 
 
 
 
 
Och nu gör vi oss redo för en sista natt här i Karlstad, för imorgon bär det av till Arvika!!!!

Ses