Fixa helgen

En kommentar
Nu har vi äntligen börjat att grejja med staketet. Igår så grävde vi (läs Thomas) ner några till plintar sen började vi lite smått med ena sidan på staketet, Det tar ju lite tid när man har två grabbar som springer omkring och "hjälper till". Axel har startat ett eget projekt, att bygga hus, till katterna, ( av de gamla staketet) och det blir jättefint!
Ska försöka att ta kort på det och visa er!

Kvällen avslutade vi med att grilla tilllsammans med mina förälrar och min bror Fredrik, sen blev det en himla massa bus och lek tillsammans med morbror fredrik. Gjorde nog susen för bägge barnen har sovit fram till kl 7.. eller Hugo sover ju fortfarande :) 

Sen när alla hade åkt hem så satt vi oss ner i soffan  och hade lite mys, kl var ifs, redan 21... nästan 22... men vad gör de, barnen hade sovit en lång middagsvila och vi var inte trötta. Vi satte på filmen Bilar för att se hur Hugo reagerade på den, och den var bra.. Men han gick tillslut med på att gå å lägga sig runt 23...:) 


idag ska vi fortsätta med staketet, ska bli kul att se hur det kommer se ut när det blir klart!!!
Ända skillnanden är att Hugo ska till mormor och leka lite medans vi grejjar.. Går lite lättare då, ,Axel får välja vart han vill vara
 
1 mia:

skriven

Och stort tack till dig som kunde sitta vid hans sida en stund. det underlättade för mig :)